TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский
Taizeme

Ekskursijas

Taizemes karalistes un kaimiņvalstu ievērojamākās vietas

Taizemes karalistes un kaimiņvalstu ievērojamākās vietas 

Bangkoka  Eņģeļu pilsēta

Iepazīšanās ar Taizemes galvaspilsētu vienas dienas laikā – ekskursijas laikā Jūs apmeklēsiet : Gulošā Budas TempliКaraļa pili un galveno valsts svētvietu – Smaragda Budas templi..Pēc vizināšanās pa Tonburi kanāliem Jūs gaida lieliskas pusdienas visaugstākajā viesnīcā Āzijā - BAIYOK SKY 77 stāva restorānā.

07.00 - 19.00

P;T;C;Pd;Sv.

 

Kvai upe un Eiravanas ūdenskritums

 

Sezonas Nagla! Kvai upe un septiņu kaskāžu Eiravanas ūdenskritums Eksotiska pastaiga ar tradicionālajām laivām pa kanāliem līdz slavenajam peldošajam tirgum. Karaliskais kokgriezšanas amatu centrs . Vizināšanās pa džungļiem ar ziloņiem un savvaļas pērtiņu apciemošana. Tilts pār Kvai upi . Vizināšanās ar plostu vai raftings glābšanas vestēspa Kvai upi līdz ūdenskritumam.Izvietošanās unikālās viesnīcās uz ūdens „Peldošajās viesnīcās„ kur dvēsele vienkārši atpūšas un bauda dabu. Ārstnieciskie rodona termālie avoti. .

2 dienas / 1 nakts

 

Tīģeru aicinājums

Sezonas Jaunums! Ekskluzīvs brauciens uz Kvai upi  + Tīģeru templis

2 dienas/1 nakts

 

Kambodža  Angkoras templis

Jums būs iespēja pašiem savām acīm ieraudzīt astoto pasaules brīnumu Angkoras templi – pasaulē visslavenāko Budisma tempļu kompleksu un senās pilsētas drupas. Šī zudusī tempļu pilsēta tika celta 11.gs  un savā laikā bija Khmeru impērijas galvaspilsēta, tā aizņem 400 kvadrātkilometrus un tās teritorijā var apskatīt ap 100 tempļu un piļu, kuras ieaugušas džungļos. Pārcelties tālu pagātnē maģiskā atmosfērā un pie reizes apskatīt vēl vienu Āzias valsti.

 

2 dienas /  nakts

VIP

 

Vat Jan templis   + Karenu ciems

 

Ķīniešu tempļu komplekss Viharn Sien ar īstām Terrakotas kareivju skulptūrām un lielu daudzumu Ķīniešu Budu (Ieskats Ķīniešu budismā).160-metrus augsts Sēdošā Budas tells , kurš izveidots no zelta plāksnītēm uz klints un ir Troņprinča dāvana valdošajam Karalim. Karenu cilts ciema apmeklējums, kas mums pazīstams kā garkaklainās jeb – žirafes kakla sievietes .

08.30-14.00

P;O;C;Sv

 

Patiesības templis

 

Pasaulē pats augstākais koka templis, kura augstums ir 105 metri. Šeit ir apvienotas kaimiņvalstu un Taizemes  nacionālās un reliģiskās tradīcijas Templis tiek celts jau 30 gadus un ir kokgriezums – roku darbs.

09.45/13.15

 

Zelta Trijstūris

 

Jums ir iespeja pabūt uzreiz trijās valstīs – Laosā, Mjanmā un Taizemes ziemeļos, Vizināšanas pa vareno Mekongas upi . Kalnu cilšu apmetnes. Opija muzejs. Doj Sutepas templis

2 dienas/1 nakts T;Pd;Sv

 

Eksotiskie parki 

“Discovery” 

Atklājam ievērojamākās vietas ap Pataju – Septiņi vienā! Khao Kaew zooloģiskais dārzs un Tīģeru zoodārzs ar šoviem+ ananāsu plantācijas +Elles un Paradīzes templis + austeru ferma + tajiešu un ķīniešu templis + pērtiķu kalns  ar pusdienām  zoodārzā.

  07.30 - 17.00

 

 

Delfinārijs

 

Delfīnu šovs un pelde ar delfīniem (konsultēties ar gidu par noteikumiem).

4 reizes   dienā

 

Nong Nooch Tropiskais dārzs

Lielākais un skaistākais Āzijā tropiskais dārzs ar dažādiem tematiskajiem parkiem , orhideju oranžēriju , palmu dārzu, franču regulāro dārzu nelielu zoodārzu, kaktusu palntācijam un fantastisku ziloņu un nacionālo šovu, retu automašīnu izstādi, Eiropas dārzu u.c. Apmeklējusi pat Anglijas karaliene un VVF..

11.00 - 18.00

 

Safari parks

 

Āfrikas safari parks, kur dzīvnieki un apmeklētāji mainās vietām , dzīvnieki ir brīvībā un Jūs viņus vērojat , sēžot autobusā. Aizraujošs delfīnu , jūras lauvu, orangutānu šovs, kā arī kruīzs pa džungļiem..

O;C

 

  Kao Kaew zoodārzs

 

No atvērta elektromobiļa vai vienkārši pastaigājoties , Jūs varat pabarot no rokas aļņus, stirnas, žirafes, nīlzirgus, degunradžus, flamingo, degunlāčus , pingvīnus un daudzus citus dzīvniekus. Atsevišķs voljers gan cilvēkveidīgajiem pērtiķiem gan kaķveidīgajiem plēsējiem. Zoodārza lepnums ir leilie baltie tīģeri..

12.30 - 19.00

P;C;Sestd.

 

Disnejlenda

Dream World – Sapņu parks Atrakcijas bērniem un pieaugušajiem.

O;C.

 

Siāmas parks

Izklaides parks Bangkokā. Akvaparks un atrakcijas vienkopus.!

O;T;C

 

Vizināšanās pa jūru, salām un makšķerēšana

Zilā Lagūna

 

Satahipas jūras karabāze, Pati skaistākā pludmale 30 minūšu braucienā no Patajas .

08.30 – 16.30

 

Siāmas Līča Pirāti

 

Pirātu kuģis līdz augšai piebāzts ar rumu un provīziju. Pludmales atpūta neskartajā Koh Pai salā .Peldes , aizraujoša makšķerēšana un snorkelings (peldes ar masku un caurulīti Siāmas līča tīrajos ūdeņos pie tropu salas. Diskotēka uz kuģa klāja. Viss iekļauts! Alkoholiskie dzērieni bez ierobežojuma!

07.00 – 17.00

Pirmdiena piektdiena

 

Kočanga  Lielā Lagūna

 

Siāmas līča pērle – otrā pēc lieluma Taizemes sala. Programa: pa ceļam uz salu pelde  pie ūdenskrituma ar melnajām siāmas karpām un savvaļeas pērtiķu templis. Dzīvošana eksotiskā komfortablā viesnīcā. Pilna pansija. Vakarā uguņošanas šovs. Otrajā dienā vizināšanās pa jūru pa piecām salām.

2 dienas / 1 nakts

    

Kokosu Lagūna

 

Koh Kood – Bounty sala. Viena no skaistākajām un visneskartākajām salām Taizemes dienvidaustrumu daļā. Te praktiski pilnībā nav nekādas infrastruktūras. Оtas rada sajūtu, ka esat pilnībā atrauts no civilizācijas un varat sajust dabas pirmatnējo pulsāciju.

2 dienas / 1 nakts

 

Sametas sala

 

Nacionālais parks. Lieliskas balto smilšu pludmales un caurspīdīgs jūras ūdens, tā ir leiliska vieta , kur atpūsties prom no Patajas burzmas, trokšņa un steigas. VIP 1600 batu!

07.00 - 18.00

 

Sameta uz visu dienu

 

Ātrgaitas kuteris – pusdienas un vakariņas - , ekskursijas uz zivju fermu un vizināšanās apkārt salai.  Fire Show – Pats skatāmākais Taizemē uguņošanas šovs!

07.00 - 21.00

 

Koh Talu sala

 

Tuksnešaina sala, neskarta pludmale, makšķerēšana un snorkelings starp daudzkrāsainām zivtelēm.

07.00 - 18.00

 

Jūras piedzīvojumi

Tirkīzzila jūra un sniegbaltas smiltis, kuras nav skārusi civilizācija nevienu neatstās vienaldzīgu. Jautrie makaku mērkaķi no Mērkaķu salas sniegs daudz prieka kā bērniem tā arī pieaugušajiem. Ūdens izklaides un koraļos mītošo zivju makšķerēšana.

08.30 - 17.00

 

« Siesta »

Jūras asaru makšķerēšana pie eksotiskas salas.Pelde un snorkelings.

09.30 – 15.00

 

Kalmāru ķeršana naktī

Uz prožektora gaismu naktī peld planktons, un tam pakaļ dodas kalmāru bari. Lieliskas vakariņas no tikko noķertiem kalmāriem un jūras veltēm..

19.30 - 23.30

Otrdiena piektdiena.

 

Trīs brīnumsalas Koh Krok – Koh Sak – Koh Larn

Makšķerēšana Коh Кок salā, Snorkelings pie Коh Sак salas un pludmales atpūta  Коh Lan salā. Lidojums ar izpletni un vizināšanās ar „banānu”. Dāvanā videoieraksts.

09.00 – 16.00

 

ras plēsoņu trofeju ieguves makšķerēšana

Profesionālā jūras makšķerēšana. Izbaudiet jūras plēsoņas spēku to velkot laukā!  (marlins, kobija, barakuda, haizivs, raja,vēja zivs un daudzas citas)

06.00 - 18.00

 

Briesmoņu ezers

Lieliska iespēja noķert eksotiskas zivis no četriem kontinentiem vienā vietā – Briesmoņu ezers. Iespējams pati lielākā zivs jūsu dzīvē!

07.00-18.00

 

Daivings

Brauciens uz attālajām salām. Divas iegremdēšanās ar akvalangu ar profesionālu krieviski runājošu instruktoru. Jūs redzēsiet krāšņo Klusā okeāna zemūdens pasauli..

08.30 - 17.00

 

Zemūdens medības

Divas iegremdēšanās ar akvalangu un zemūdens medību ekipējumu.

08.30 - 17.00

 

Katamarāns

VIP! Trīs salas vienā dienā! Ekskluzīva vizināšanās pa jūru ar sniegbaltu katamarānu. Snorkelings un koraļu zivju makšķerēšana.

08.00 - 18.00

 

Jūras Safari

Ar ātrgaitas kuteri Jūs apmeklēsiet Koh Rinas salu un Koh Petas salu , kā arī Satahipas militāro pludmali. Vizināšanās ar piepūšamo tableti. Makšķerēšana un snorkelings.

09.00 – 17.00

 

Robinsona sala

Pludmales atpūta neskartajā tropiskajā Koh Pajas salā. Animācijas komanda. Aizraujoša makšķerēšana un snorkelings,vizināšanās ar „virtuli”. Alus jūra un barbekju.

08.00 – 17.00

 

Izklaidējoši ceļojumi un Vakara programmas

Alcazar

Taizemes „Moulin Rouge” Transvestītu un transseksuāļu iespaidīgākais kabarē šovs ..

3 reizes dienā

 

Seksa Šovs

Tikai pieaugušajiem – šovs – Šokējošā Āzija – To jau jūs sen vienreiz gribējāt redzēt .Pazīstams arī kā pīip vai ping pong šovs. 

Vakarā

 

Ķermeņa masāža 

Visā pasaulē slavenā erotiskā masāža ar ķermeni. Viss iekļauts!

Vakarā

 

 

Safari ar kvadracikliem

 

Pilnīgs draivs. Safari pa džungļiem uz četrriteņu bezceļa motocikliem.

3 reizes dienā

 

Bungy Jump

Lēciens ar gumiju virs ezera 50 m augstumā.

09.00-18.00

 

Paramotor

Izbaudiet Patajas skaistos skatus no putna lidojuma nelielā lidaparātā.

2 reizes dienā

 

Džipu Safari

 

Vizināšanās ar atvērtiem džipiem pa Patajas apkārtni, Taizemiešu ciematiņi, augļu plantācijas 160 m augsts no zelta plāksnītēm izveidots Budas attēls uz klints, bišu drava..

09.30 - 18.00

 

Gibona lidojums

Ekstrimāla izklaideneskarti džungļi, rezervāts, Lidojums ar virvēm starp kokiem, piekaramie tilti! Sajūti sevi kokā!.Bonusā:  Kao Kaew zoodārzs

+ kupons par 500 batiem.

2 reizes dienā

 

Ziloņu ciems

 

А. Aizraujoša vienu stundu ilga pastaiga uz ziloņiem pa džungļiem.

В. Pastaiga uz ziloņa, trekings, uz plosta pāri ezeramun bifeļu vezums. Pusdienas.

10.00-13.00

15.00-18.00

 




PIEPRASI SAVU ATPŪTU

Uzdot jautājumu vai pieteikties
Virziens
Pieaug. skaits
Bērnu skaits, vecums
Izlidošana sākot no
Aizlidošana līdz
Viesnīcas kat.
Nakšu skaits
Tālr. nr.
Vārds, Uzvārds
Ceļojuma budžets

Jautājums vai piezīme