TATO 2010-196
Lačpleša 20,
Riga, LV1011
I-V 09:00 - 18:00
+371 26522650
+371 28663933
latviešu
русский

GARANTĒTS! Zem Spānijas debesīm. Bastei klints – Colioure – Barselona – Costa Brava piekraste – Tossa de Mar – Rupita – Montserrata – Valensija – Žirona – degustācija – Bruņinieku turnīrs un Flamenko show – Pont du Gard

Description

Zem Spānijas debesīm (atpūta Kosta Bravā un Katalonijas noslēpumi)

Bastei klints – Colioure – Barselona – Costa Brava piekraste – Tossa de Mar – Rupita – Montserrata – Valensija – Žirona – degustācija – Bruņinieku turnīrs un Flamenko show – Pont du Gard – Tirzdniecības centrs

Izbraukšanas datums: 07.08.2018 (11 dienas / visas naktis viesnīcās)  6 dienas pie jūras, un iespēja doties ekskursijās par papildus samaksu!

1.diena. Latvija – Lietuva – Polija.
Agri no rīta izbraukšana no Rīgas. Ceļā: Lietuva, Polija. Nakts viesnīcā Polijā pie Vācijas robežas.

2.diena. Polija – Vācija – Bastei klintis – Francija – Miluza.
Brokastis. Ierašanās Vācijā Saksijas Šveice. Bastei klintis, smilšakmens klintis, kas paceļas 190 m virs Elbas upes, ainaviski tiek uzskatīta par vienu no skaistākajām Eiropas vietām un ir Saksijas Šveices simbols. Tiltiņi starp klintīm, pilsdrupas un grandioza ainava! Brīvais laiks. Nakts viesnīcā Miluzā (Mulhouse).

3.diena Miluza – Provansa – Collioure – Spānija – Lloret de Mar.
Brokastis. Francijas  dienvidi:  Langdokas-Rusijonas  un  Provansas  provinces.Brauciena laikā vērosim Ronas  upes  ieleju,  fantastiskas  kalnu  ainavas,  neparastas  formas  klintis,  senus  cietokšņus  kalnu  virsotnēs, vīnogulājiem nosētus laukus to pakājē, ciematus un nelielas pilsētiņas. To visu laika gaitā ir būvējusi vēsture, lai pastāstītu mums par Vidusjūras civizilāciju ceļojumiem. Collioure – sena karaliskās ostas pilsēta, kas dibināta otrajā gadsimtā pirms mūsu ēras. Ainaviska pilsēta jūras krastā, kuru dēvē par Vidusjūras pērli. Šī vieta kļuva vairāk atpazīstama XX gs. sākumā, kad šeit uz dzīvi apmetās Anrī Matiss. Tieši viņš Collioure atnesa pasaules mēroga slavu. Mēs apmeklēsim seno ostu, baznīcu ar tās zeltīto altāri, pastaigāsimies gar karalisko pili, pilsētas cietokšņa sienu, kā arī pa ielu, uz kuras dzīvoja Matiss, aplūkosim viņu  darbu  reprodukcijas.  Collioure ir arī viens no vīndarītavas centriem reģionā, kā arī franču anšovu galvaspilsētām! Spānija. Kosta Brava - piekraste Katalonijā.
Vakars pilsētiņā pie Vidusjūras Lloret de Mar, tikai  60km  no  Barselonas. Iepazīšanās ar kūrortu: gleznaina jūras piekraste  ar  smilšainām  pludmalēm  3  km garumā,  promenāde,  pastaigu  celiņi  klintīs,  kā  arī  vesels  izpriecu  komplekts  –  diskotēkas  (arī  nakts)  bāri, restorāni, veikali, tirgus, akvaparks, ekskursiju piedāvājumi un atpūta silta jūras krastā. Nakts viesnīcā Lloret de Mar piekrastē.

4.diena. Lloret de Mar – Barselona – Dziedošās strūklakas – Lloret de mar.
Brokastis. Atpūta pie jūras vai izbraukuma ekskursija Nr. 1: uz Barselonu (par papildus samaksu – 50 €).
Katalonijas pērle – Barselona. Ekskursija pilsētā: gotiskais kvartāls, ostas rajons ar K.Kolumba monumentu, Triumfala arka, Pikaso bulvaris, un ģeniālā spāņu arhitekta Antonio Gaudī mantojums – pilsētas simbols Sagrada Familia katedrāle, greznie īres nami Casa Mila un Casa Battlo. Brīvais laiks Barselonā.
Vakarā Barselonas pērle - Dziedošās strūklakas. Atgriešanās Lloret de mar viesnīcā.

5. diena. Lloret de Mar – Brauciens ar kuģiti – Tossa de Mar – Bruņinieku turnirs
Brokastis. Atpūta pie jūras vai iespēja izbraukt gar Kosta Brava piekrsti uz Tossa de Mar.
Vakarā piedavajam Bruņinieku turnīru un Flamenko ar vakariņam. (par papildus samaksu). Bruņinieku turnīrs ļaus pilnībā iegrimt XIV gs. atmosfērā un pašu acīm skatīt varoņdarbus, ko veica cēlsirdīgie bruņinieki savas Daiļās dāmas vārdā. Tu kļūsi par aculiecinieku īstam viduslaiku bruņinieku turnīram ar visu atbilstošo ekipējumu: zirgiem, šķēpiem, zobeniem un vālēm. Priekšnesumā otra daļa ir Flamenko – īpaša pasaule, kurai ir ne tikai savas tradīcijas un paražas, bet arī sava valoda. Šajā dejā ir īpaša brīvība un muzikalitāte. Tieši flamenko ir deja, kurā var brīvi izteikties, un tādas iespējas nav ne dziedātājiem, ne ģitāristiem. Flamenko dejai ir spēcīgs ritma pavadījums, kā arī soļu un kurpju papēžu (sapateado) klaudzieni, tāpat arī tiek lietotas kastaņetes, kas bijušas pazīstamas jau senajā Spānijā. Flamenko – tas ir kas vairāk nekā mūzika. Atgriešanas viesnīcā

6.diena. Lloreta de Mar – Montserrata – Rupita – Lloret de Mar.
Brokastis. Atpūta pie jūras vai izbraukuma ekskursija Nr. 2: Montserrata kalni un Rupita (par papildus samaksu – 50 €).
Rupitas pilsēta ir viena no vissenākajām Katalonijas pilsētām. Senlaicīgās ieliņas, laukumi, baznīcas vēl līdz šim sajūsmina tūristus. Otrajā dienas pusē Montserrata kalnu (zāģa kalni) masīvs, aizraujošs brauciens līdz benediktīniešu klostera kompleksam, kristīgās pasaules svētvietai, kuru apmeklē svētceļnieki no visas pasaules, lai godinātu Katalonijas lielāko dārgumu „melno Madonnu”.
Atgriešanās Lloret de mar viesnīcā.

7.diena. Lloret de Mar – Valensija – Lloret de Mar.
Brokastis. Atpūta pie jūras vai izbraukuma ekskursija Nr. 3: uz Valensiju (par papildus samaksu – 50 €).
Pārbrauciens uz Valensiju – vienu no pašām senākajām pilsētām Spānijā. To dibināja senie romieši jau mūsu ēras II gadsimtā. Ik gadu Valensiju apmeklē simtiem tūkstošu cilvēku, jo apskates objektu ziņā šī pilsēta var spēkoties gan ar leģendāro Madridu, gan Barselonu. Tieši Valensijā atrodas viena no slavenākajām kristiešu svētnīcām – Svētais Grāls. Atgriešanās Lloret de Mar viesnīcā.

8.diena. Lloret de Mar – Žirona – tipisko Spānijas produktu degustācija – Bruņinieku turnīrs – Lloret de Mar.
Brokastis. Atpūta pie jūras vai izbraukuma ekskursija Nr. 4: uz Žironu un tipisko Spānijas produktu degustācija (par papildus samaksu – 40 €).
Žirona – tipiska Katalonijas pilsētiņa, ar viduslaiku mūriem, kāpnēm, arkām, krāsainām mājām upes krastā, arābu pirtīm, ebreju kvartālu un grandiozo dievnamu torņiem. Tajā ir no visa pa druskai, ko pilsēta izdzīvojusi vēsturiskajās peripetijās. Dienas otrajā pusē aicinām uz „kauju” vīna pagrabā, kur vienīgais kaujas ierocis būs glāze, bet kaujas lauks 30 mucas ar dažādu šķirņu lieliskiem vīniem, bez tam vēl siers, vītinātais šķiņķis, olīvas... Atgriešanās Lloret de Mar viesnīcā.

9.diena. Lloret de Mar – Pont du Gard - Mulhouse.
Brokastis. Atgriešanās Francijā. Apstāšanās pie unikāla apskates objekta - romiešu civilizācijas un inženierbūves brīnuma, Pont du Gard varenā akvedukta, kas apgādāja Nīmas pilsētu ar ūdeni līdz pat 18.gs. vidum. Nakts viesnīcā Mulhouse apkārtnē.

10.diena. Rietumvācija – Tirzdniecības centrs Vācijā – Polija.
Brokastis. Lielā Vācijas tirdzniecības centra apmeklēšana. Pēc Jūsu izvēles: Bauhaus, C&A Mode, Karstadt Sports, P&C, Real, C&A- un daudzi citi veikali.  Šopinga pārtraukumā var izbaudīt pusdienas dažādos restorānos un kafejnīcās. Nakts viesnīcā Polijā pie Vroclavas.

11.diena. Polija – Lietuva – Latvija.
Brokastis. Ceļā: Polija, Lietuva. Atgriešanās Rīgā.

Ceļojuma cena:
€ 595.00 (1 vieta autobusā)
€ 760.00 (1 vieta ar papildvietu autobusā)
€ 210.00 (piemaksa par 1-vietīgu numuru SNGL)

Standarta samaksas kārtība (ja nav paredzēti speciālie akcijas nosacījumi):
• Avansa iemaksa piesakoties ceļojumam un slēdzot līgumu 30% no ceļojuma summas.
• Atlikusī summa jāsamaksā ne vēlāk kā 20 dienas pirms ceļojuma sākuma.
Ceļojuma cenā ietilpst:
- Ekskursijas/apskate saskaņā ar programmu, izņemot ekskursijas ar norādi “par papildus samaksu”;
- Brauciens ar komfortablu autobusu (TV, WC, kondicionieris, karstais ūdens pieturas laikā, kafija, tēja), ceļu nodokļi, autostāvvietas;
-  Nakšņošana  viesnīcās  (2*,  3*,  viesu  nami.  Viesnīcas  “zvaigžņu”  klasifikācija  saskaņa  ar  attiecīgas  valsts standartiem).
Nakšņošana 2-3- vietīgos numuros ar ērtībām un brokastīm (WC, duša/vanna numurā);
- Grupas vadītāja pakalpojumi;
Papildus izmaksas / “par papildus samaksu”:
- Medicīniska apdrošināšana nelaimes gadījumiem – 7 € ( līdz 65 gadiem) / 14 € ( 65+);
- izbraukuma ekskursija Nr.1 «Barselona un dziedošās strūklakas» – 50 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.2 «Montserrata un Rupita» – 50 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.3 «Valensija» – 50 €;
- izbraukuma ekskursija Nr.4 «Žirona un tipisko produktu degustācija» – 40 €;

Iegādāties ekskursiju paketi kopā ar ceļazīmi tagad ir IZDEVĪGĀK!!!

“Ekskursiju  paketē”  iekļautās  Izbraukuma  ekskursijas  Nr.1;  Nr.2;  Nr.3;  Nr.4  =  Maksājot  Rīgā  = 170.00 €.
“Ekskursiju  paketē”  iekļautās  Izbraukuma  ekskursijas  Nr.1;  Nr.2;  Nr.3;  Nr.4  =  Maksājot  Rīgā  = 142.00 € /Bērniem līdz 13.gadiem

“Papildus izdevumi” ieejas biļetes :
- Akvārijs Barselonā – 20 €;
- Pont du Gard – 5 €;
- Bruņinieku turnīrs un Flamenko show – 58 €;
- Valensijas katedrāle – 2/7 €;
- Austiņas (Barselonā, Žironā, Valensijā) – 9 €

SVARĪGI !!!

* Dažas dienas pirms ceļojuma uz Jūsu norādīto e-pastu Jūs saņemsiet ceļojuma vaučeri ar autobusa numuru,
grupas  vadītāja  kontakttālruni,  bāzes  viesnīcas  nosaukumu  un  citu  noderīgu  ceļojuma  informāciju  t.s.  “padomi
ceļotājiem”.  Gadījumā  ja  Jums  NAV  e-pasta,  lūdzam  savlaicīgi  griezties  pie  sava  aģenta  lai  saņemtu  vaučeri
drukātā formātā.
*  Izbraukuma  ekskursijās,  kas  tiek  piedāvātas  par  papildus  samaksu,  ir  iekļauts  –  degviela,  ceļu  nodokļi, stāvvietas, gida pakalpojumi.
* Ieejas biļetes apskates objektos ir par papildus samaksu! Ieejas biļešu un citu papildizdevumu cenas, valūtas kurss, kā arī programmā norādītie laiki ir orientējoši un var mainīties. Valūtu iesakām mainīt Latvijā.
* Minimālais tūristu skaits izbraukuma ekskursijās - 20 cilvēki.
* Plānotais ierašanās laiks viesnīcās tranzīta dienās ir no plkst.20:00 līdz plkst. 23:00. Iespējamas nelielas grafika izmaiņas,  vēla  ierašanās  viesnīcā  un  atgriešanās  mājās  sakarā  ar  neparedzētiem  apstākļiem,  piemēram, nelabvēlīgiem ceļu satiksmes apstākļiem.
*  Brokastu  laiks  tiek  noteikts  pēc  ierašanās  naktsmītnē,  pēc  grupas  vadītāja  norādījuma.  Visbiežāk  grupas brokastu laiks ir no plkst. 07:00 – līdz 08:00, bet var būt gan ātrāk, gan vēlāk.
*Ceļojuma saturā un cenās izmaiņas iespējamas LR normatīvo aktu ietvaros.
*Ceļojuma operators ir tiesīgs mainīt ekskursiju kārtību.
Ceļojot uz ārvalstīm, savlaicīgi parūpējieties par ceļojumam nepieciešamajiem dokumentiem:
-  Derīga  pase  vai  Personas  apliecība  (kur  tā  ir  izmantojama  kā  ceļošanas  dokuments).  Iepriekš  sazinieties  ar konkrētās valsts vēstniecību, lai noskaidrotu, kādam jābūt pases derīguma termiņam ieceļojot valstī.
- Dodoties ceļojumā arī bērniem ir nepieciešama pase. Nepilngadīgiem bērniem (līdz 18 gadiem) nepieciešama arī dzimšanas apliecība. Ja nepilngadīgais ceļo bez vecākiem, arī notariāli apstiprināta pilnvara.
-  Ieceļošanas  vīza,  ja  vien  valsts  nav  noteikusi  bezvīzu  ieceļošanas  kārtību.  Lūdzam  savlaicīgi  sazināties  ar attiecīgās ārvalsts pārstāvniecību, lai iegūtu informāciju par vīzas saņemšanas noteikumiem.
- Eiropas veselības apdrošināšanas karte (EVAK) un/vai privātā veselības un dzīvības apdrošināšanas polise, kas sedz arī repatriācijas izdevumus uz mītnes zemi personas nāves vai smagas saslimšanas gadījumā.
- Nodrošinieties ar ceļošanas dokumentu, biļešu un apdrošināšanas polises kopijām, gadījumos, ja dokumentu oriģināli ceļošanas laikā nozaudēti.
- Atrodoties ārzemēs, īpaša uzmanība ir jāpievērš savu dokumentu, tai skaitā pases, drošībai.


Uzdot jautājumu vai pieteikties

GARANTĒTS! Zem Spānijas debesīm. Bastei klints – Colioure – Barselona – Costa Brava piekraste – Tossa de Mar – Rupita – Montserrata – Valensija – Žirona – degustācija – Bruņinieku turnīrs un Flamenko show – Pont du Gard
(07.08.2018-17.08.2018)
Vārds, Uzvārds *
Personas kods
Pases numurs
Pases derīguma termiņš
Tālrunis*
E-pasts
Jautājums vai piezīme